Introdans - beweegt je

Roel Voorintholt is artistiek directeur van Introdans uit Arnhem. In opdracht hebben wij het concept voor zijn boek 'Van ballenbak en Bolshoi' en de vormgeving ontwikkelt. We zien dit als het verhaal achter de verhalen van Roel. Met beelden, typografie en bindwijze hebben we er een uniek boek van weten te maken.

 

Een deel van het boek heeft de Japanse bindwijze. De pagina's zijn dubbelgevouwen en aan de voorzijde gesloten. Dit werd vroeger gedaan om zodoende alleen maar aan één zijde van het papier te hoeven drukken. Wij hebben er een verrassing in gestopt (een tweede verhaal in een diepere laag). Via Bol.com is het boek te koop.

 

Daarnaast is ook de uitgave voor het 40-jarig jubileum door ons vormgegeven. Op basis van dans en choreografie hebben we een omslag/poster ontwikkelt die om het boek heen zit. In het binnenwerk komen de elementen van diverse choreografien terug.

 

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan vragen we het hemd van je lijf en kunnen we zien of we ook jouw doelgroep in beweging kunnen brengen.