Daentje Huiscafé

In Hattem vind je een heerlijk café. Dat is Huiscafé Daentje! Je kan er vieren en vergaderen. Daarnaast heeft het café ook nog een eigen evenementen programma.

Mooie wijnen en bijzondere bieren in combinatie met fijne spijzen. Daar mag je het mee doen. Lokale ingrediënten, ambachtelijke producten op een mooie manier bereid. De sfeer is er huiselijk. Voor ons was de opdracht een huisstijl en een website te ontwikkelen die paste bij de inrichting en uitstraling van het café. De website is uiteraard responsive en de stijl met een vintage jasje.

Met MODX als Content Management Systeem (CMS) kunnen ze bij Daentje netjes hun website onderhouden en uitbreiden. Zoveel en zover als zij dat zelf willen. Via Postzegelnietnodig.nl verzorgen op basis een abonnement de website en houden we het systeem up and running. Die zorg hebben ze in elk geval niet meer.

 

 

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan vragen we het hemd van je lijf en kunnen we zien of we ook jouw doelgroep in beweging kunnen brengen.