Communicatieconcept eL-Tec elektrotechniek uit Hattem

Voor eL-Tec ontwikkelden we een huisstijl en een communicatie concept. De menselijke maat is hier ook zeer belangrijk. Aan de hand van de schetsen hebben we de stijl voor de fotografie gevisualiseerd. Er is een focus op het product. Alles wat met elektrotechniek te maken heeft.

 

Interne communicatie is heel belangrijk

De type schetsen hebben we ingezet voor interne communicatie. Het informeren van de medewerkers en weergeven waar de waarden en de normen liggen. Niet dat men dat niet weet, maar vooral voor het toepassen daarvan in bepaalde klantsituaties. Zo zijn er diverse middelen ontworpen voor verschillende doelen. Belangrijk is om die middelen op de doelgroep af te stemmen.

 

Stroomlijn je communicatie voor een specifiek doel

Voor het lean traject hebben we een 'sub'huisstijl ontwikkelt. Net een nuance die specifiek ingezet is om de verandering naar de 'lean' manier van werken gestroomlijnd te laten verlopen. Zeer mooi traject en ook succesvol. Vaak missen bedrijven hier de boot, door te weinig aandacht aan vormgeving en communicatie te besteden.

 

 

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan vragen we het hemd van je lijf en kunnen we zien of we ook jouw doelgroep in beweging kunnen brengen.